Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'ne geçici işçi alımı başladı!

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi geçici işçi alımı için ilan verdi. Üniversitenin rektörlüğünden gelen duyuruya göre toplamda dokuz kişi istihdam edilecek. 18 - 50 yaş arası adaylar başvuruda bulunabilecek.

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi geçici işçi alımı yapıyor. Üniversitenin yaptığı açıklamaya göre iki dönem halinde çalışmak üzere toplamda dokuz erkek istihdam edilecek. Adaylar için genel şartlar açıklanırken, tüm başvuru süreci de netlik kazandı. İşte detaylar...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü'nün açıkladığı bilgilere göre 50 yaşına kadar tüm vatandaşlar başvuruda bulunabilecek. Aynı zamanda emekli, öğrenci, iş akdi askıda olan ve adli sicil kaydı bulunan kişiler başvurudan yararlanamayacak.

Toplamda 9 asıl ve 9 yedek işçi noter huzurunda gerçekleşecek olan kura çekimi ile belirlenecek. Alınacak işçiler, Merkez Kampüs ve Güneysu ilçesindeki birimlerde temizlik ve çevre düzenlemesi alanlarında çalışacak.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işçi alımı şartları

Yalnızca erkek adayların başvuruda bulunabileceği geçici işçi alımı için şartlar belli oldu. İşte o maddeler:

  1. Sadece erkek adaylar başvurabilirler.
  2. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını dolduran adaylar bu ilana başvurabilir. (19.09.2004 öncesi doğanlar)
  3. Başvuru yapanların T.C. vatandaşı ve en az ilköğretim okulu mezunu (ilkokul mezunu dâhil) olmaları gerekir.
  4. Alınacak geçici işçiler Üniversitemiz Merkez Kampüs ve Güneysu ilçesindeki bağlı birimlerinde temizlik ve çevre düzenlemesi ile ilgili işlerde istihdam edilecektir.
  5. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvuruları geçersiz sayılır, işe alınma işlemleri iptal edilir.
  6. İlan başvurusu kabul edilen işçiler için 22.09.2022 Perşembe günü saat 10.00’da Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Kongre salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacak olup 9 asıl ve 9 yedek işçi belirlenecektir. Ayrıca mülakat yapılmayacaktır.
  7. Emekli, öğrenci (açık öğretim hariç), iş akdi askıda olanlar, adli sicil kaydı olanlar ve 2022 yılı içerisinde geçici işçi olarak Üniversitemizde çalışan adaylar bu alım için başvuru yapamazlar.
  8. Başvuru tarihi itibari ile 50 yaşına dolduran kişiler bu ilana başvuramazlar. (19.09.1972 tarihinden sora doğanlar ilana başvurabilir.)
  9. Noter kurası sonucunda işe girişe katılmaya hak kazananların listesi, belirlenen asil adaylardan istenilecek belgeler ayrıca konu ile diğer duyurular (www.erdogan.edu.tr) adresinde ilan edilecek olup TEBLİGAT MAHİYETİNDE YAYINLANACAKTIR. Ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Posta, kargo ve kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi işçi alımı son başvuru tarihi

Üniversite rektörlüğü tarafından yapılan duyuruya göre 19 Eylül 2022 tarihinde başlayacak olan alımlar, 20 Eylül'e kadar devam edecek. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar, okulun İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı içerisinde formu doldurup 1 adet vesikalık fotoğraf ile teslim ederek elden teslim edecek. Online başvurular ne yazık ki mümkün olmayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel İlanları Haberleri