Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden KPSS şartsız işçi alımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ilanı ile karşımıza çıktı. Yapılan açıklamaya göre KPSS şartı aranmaksızın belediyeye vinç operatörü alımı gerçekleştirilecek. İŞKUR üzerinden yapılan ilanda yalnızca bir kişinin istihdam edileceği öğrenildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR üzerinden KPSS şartsız işçi alımı ilanı verdi. Başvuru şartları belli oldu. Başvuruların önümüzdeki günlerde açılacağı belirtildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi mobil vinç operatörü alımı yapmak için 15.09.2022 tarihinde yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un Muğla iş ilanları sayfasında yer alan ilana göre Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesine kadrolu olarak istihdam etmek üzere personel alımı yapacak.

Belediye bünyesine mobil vinç operatörü alımı için iş başvuruları 19 Eylül’de başlayacak ve 21 Eylül 2022 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Bu ilana başvuru yapmak isteyen adayların en az ilköğretim mezunu, 18 yaşını doldurmuş olmaları ve aşağıda belirtilen mesleki şartlara uygun olmaları gerekmektedir.

Belediye iş başvuruları “İsmet İnönü Cad. Zihni Derin İşhanı No:6 Menteşe/Muğla” adresine şahsen yapılacaktır. Başvuru yapacak adayların ayrıca aşağıda verilen belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Kargo, posta, e-posta vb. başvurular kabul edilmeyecek ve işleme alınmayacaktır.

Muğla Büyükşehir Belediyesi resmi iş ilanına başvuru yapan adaylardan, başvuru şartlarını taşıyanlar ve uygun görülenler belediye yetkililerince geri bildirim yapılarak görüşmeye çağrılacaktır. Görüşmeler neticesinde işe alınan personeller belediye bünyesinde kadrolu olarak görevlendirileceklerdir.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan resmi iş ilanı ve ilan detayları aşağıda verilmiştir;

MÜRACAAT KOŞULLARI

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  • Emeklilik yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak
  • En az eğitim düzeyi ilköğretim mezun olmak
  • En az C veya G sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
  • SRC 2, SRC 4 belgesine ve Psikoteknik değerlendirme belgesine sahip olmak
  • Mobil Vinç Operatörlük belgesine sahip olmak ve belgenin ehliyete işli olması gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel İlanları Haberleri