KPSS şartı yok! Merkez Bankası personel alımı yapıyor

Merkez Bankası personel alımı ilanı ile karşımıza çıktı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre KPSS şartı aranmaksızın, bir cankuran alınacak. İşte başvuru şartları ve diğer merak edilen ayrıntılar...

Merkez Bankası perosnel alımı ilanı İŞKUR üzerinde yayımlandı. Banka bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İzmir'de bulunan Naim Talu Eğitim Seminer ve Dinlenme Tesisinde görevlendirilmek üzere 1 kişilik kadro ile Cankurtaran alımı gerçekleştirecak. Belirli aralıklarla alım faaliyetlerine devam eden Banka birimi haberin devmaındaki nitelikler doğrultusunda Geçici süreli çalışacak personel alımı gerçekleştirecek.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası A.Ş. Naim Talu Eğitim Seminer ve Dinlenme Sitesi,

Meslek Adı:Cankurtaran,

Niteliği: Geçici

Açık İş Sayısı: 1 Kişi

Deneyim Süresi: 2 Yıl

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar nedir?

Merkez Bankası personel alımı için adaylardan " Tercihen Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları veya Spor Bilimleri fakültelerinden mezun olmak, Gümüş Kurtarma Sertifikasına ehliyet sahi olmak, İzmir'in menderes, Selçuk, Gaziemir, Seferihisar içlelerinden birinde ikamet ediyor olmak " şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Merkez Bankası KPSS siz Personel alımı başvurusu 18 Ağustos 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 31 Ağustos 2022 tarihine kadar gerçekleştrilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen yapılacak.

Başvuru Adresi: Çukuraltı Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:297 Menderes/İZMİR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel İlanları Haberleri