İş Bulamayanlara Fırsat Doğdu! Ayakkabı Sektöründe 7.500 İşçi Alımı Yapılacak

Yoğun talep üzerine yetişemediklerini ifade eden Türkiye Ayakkabı Sanayiciler Derneği Başkanı Berke İçten işçi alımı yapacaklarını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Ekim ayında Türkiye Ayakkabı Sanayiciler Derneği oluşan yoğun talebi karşılayamadıklarını açıkladı. Kendi bünyelerinde 150 bin kişilik istihdam ihtiyaçlarının olduğunu ifade etti. İşitme Engelliler Federasyonu, Türkiye Ayakkabı Sanayiciler Derneği'nin çağrısına talepte bulundu.

TASD Başkanı Berke İçten: "Ayakkabı sanayisi emek yoğun ve iş gücüne dayalı bir sektördür. Bu nedenle iş gücünü ivedilikle arttırmamız gerekiyor. Sektörün 150 bin elemana ihtiyacı var. Son dönemde özellikle ara eleman sorununu çözecek projeler geliştirmek üzere çalışıyoruz ve bu noktada devletimizden de destek bekliyoruz. Bizim en önemli projemiz ev kadınlarını sektörün içerisine çekip istihdama dahil etmektir." dedi.

Türkiye Ayakkabı Sanayiciler Derneği İstanbul'da 7.500 İşitme ve Konuşma Engellilerini İşe Alacak

TASD Başkanı Berke İçten: "İŞKUR desteğini almayı hedeflediğimiz projede ülkemizde yaşayan engelliler arasında en büyük kısmı oluşturan, yaklaşık 4 milyonun üzerinde duyma ve konuşma yeteneğinden yoksun, işitme engelli vatandaşlarımızdan en azından bir kısmını sektörümüze kazandırabilmeyi istiyoruz. Bu projede bizimle yol arkadaşı olacak İşitme Engelliler Federasyonu'nun yetkililerine ayrıca çok teşekkür etmek istiyorum. Ayakkabı sektörü olarak engelleri birlikte aşacağız. İşitme engelliler için iletişim başta olmak üzere tüm engelleri olabildiğince ortadan kaldırmak üzere hemen her alanda hizmet vermeyi ve toplumda engelli bilincini artırarak toplumsal farkındalık yaratmayı hedefleyen bu büyük federasyonla birlikte böyle bir projede yer alacağımız için oldukça mutluyuz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel İlanları Haberleri