İBB Kültür ve Sanat A.Ş KPSS şartsız memur alımı yapıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat A.Ş. bünyesinde çalışmak üzere iki farklı pozisyonda toplamda dört memur alımı başladı. Başvuru şartları belli olurken; aynı zamanda ilanla ilgili diğer merak edilen detaylar da duyuruldu.

İBB Kültür ve Sanat A.Ş. memur alımı ilanı verdi. Adaylar KPSS şartı olmadan değerlendirilirken, dört kişinin istihdam edileceği aktarıldı. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 2 farklı meslekten daimi kadroya personel alımı yapmak için Türkiye İş Kurumu üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un Kamu iş ilanları sayfasında yer alan ilana göre İBB Kültür ve Sanat A.Ş bünyesinde KPSS şartsız “Operasyon Koordinasyon Uzmanı ve Mekan Koordinasyon Uzmanı” memur alımları yapacak.

İBB’nin yayınladığı resmi iş ilanına aşağıda belirtilen tarih aralığında ve yine aşağıda verilen adrese bay-bayan tüm adaylar başvuruda bulunabileceklerdir. Adayların yukarıda belirtilen mesleğe ilişkin istenilen şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

Alınacak personeller Kültür Sanat A.Ş bünyesinde daimi olarak görevlendirilecektir. Başvurular İBB’nin remi internet sayfası olan “https://kariyer.ibb.istanbul/” adresine online olarak yapılacaktır. Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İdari personel alımı iş ilanına başvurular halen devam etmekte olup 07 Ekim 2022 tarihi mesai bitimine kadar da devam edecektir. Başvurular neticesinde uygun görülen adaylar görüşmeye davet edileceklerdir. Personel alım ilanı ile ilgili diğer tüm detaylar ve resmi ilan içeriği aşağıda verilmiştir…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel İlanları Haberleri