Erzurum Narman Belediyesi Mühendis ve Zabıta Memuru Alımı Yapacak

Erzurum Narman Belediyesi kamuya mühendis ve zabıta memuru kadrolarına 2 personel alımı için ilana çıktı. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2021

Erzurum Narman Belediyesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere, kadın erkek fark etmeksizin 1 mühendis ve 1 zabıta memuru alımı yapacak. Mühendis alımı için sözlü sınav, zabıta memuru alımı için ise uygulamalı sınav yapılacaktır.

Başvuru Şartları

  1. TC vatandaşı olmak.
  2. Kamu haklarından mahrum olmamak.
  3. Erkek adaylar için askerlik ilişiğinin bulunmaması.
  4. Görevini yapmasına engel hastalığının bulunmaması.
  5. KPSS 2020 P3 puan türünden en az 70 almış olmak.
  6. Zabıta memuru kadrosu için 30 yaşını doldurmamış olmak.
  7. zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg'dan fazla fark olmamak. (Boy ve kilo tespitleri belediye tarafından yapılacaktır.)

Başvuru Belgeleri

  1. Başvuru formu
  2. TC nüfus cüzdanı veya kimlik kartı fotokopisi
  3. Diploma veya mezuniyet belgesi (e-devlet üzerinden alınacak)
  4. KPSS sınav sonuç belgesi (ÖSYM sitesinden alınacak)
  5. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi
  6. 2 adet biyometrik fotoğraf

Başvuru Yeri ve Şekli

Başvuru yapmak isteyen adaylar mühendis kadrosu için başvurularını, 27.12.2021-31.12.2021 tarihleri arasında istenilen belgeler ile birlikte şahsen, mail veya posta yolu ile yapabileceklerdir. Başvuru mail adresi için tıklayınız. Başvuru adresi: Tuzla Mahallesi Sümmani Caddesi No: 2 Narman/ERZURUM. Zabıta memuru kadrosu için başvuru yapacak adaylar başvurularını, 27.12.2021-31.12.2021 tarihleri arasında istenilen belgeler ile birlikte şahsen yapacaklardır. Zabıta memuru kadrosu için başvuru esnasında boy ve kilo ölçümü yapılacaktır.

Sınavlar: Zabıta Memuru alımı için; sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak olup, sözlü sınav ve uygulamalı sınav 18.01.2022 tarihinde Tuzla Mahallesi Sümmani Caddesi No: 2 Narman/ ERZURUM adresinde yapılacaktır. Mühendis alımı için; sözlü sınav yapılacak olup, sözlü sınav 18.01.2022 tarihinde Tuzla Mahallesi Sümmani Caddesi No: 2 Narman/ ERZURUM yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel İlanları Haberleri