Dışişleri Bakanlığı KPSS 70 Puanla Bilişim Personeli Alımı

Dışişleri Bakanlığı uygulamalı ve sözlü sınav sonucu başarısına göre 12 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Başvurular Nasıl Yapılacak? Başvuru Şartları Nelerdir?

Dışişleri Bakanlığı uygulamalı ve sözlü sınav sonucu başarısına göre 12 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Boş pozisyonun 10 katı kadar aday 29-30 Kasım ve 1-2 Aralık 2021 ile 7-8-9 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan uygulamalı ve yazılı/sözlü sınava çağrılacaktır.

Başvuru yapacak adaylar için şartlar neler?

Başvuru yapacak olan adaylar, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. En az 3 yıllık alanında iş tecrübesine sahip olması gerekmektedir. Güncel programlama dillerinden ikisini bilmek ve bunları belgelendirmeleri gerekmektedir. Erkek adaylar için ise askerlik ile ilişiği bulunmaması gerekmektedir.

Başvuru Şekli ve Tarihi Nedir?

Sınav başvuruları 05.11.2021-19.11.2021 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Dışişleri Bakanlığı -Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden giriş yaparak, yapılacak. Başvurular e-Devlet üzerinden alınacak olup, şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihinden sonra başvurularda değişiklik yapılamayacaktır.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel İlanları Haberleri