Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü En Az Lise Mezunu Kamuya 46 İşçi Alımı Yapacak

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 46 işçi alımı yapacak. Son başvuru tarihi 12 Kasım 2021

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü 46 işçi için ilan yayımladı. Alınacak işçiler 18 farklı gruplarda istihdam edilecek. 2 ay deneme süresi olup, bu süre zarfında asgari ücret ödenecek.

Alım yapılacak meslek grupları

3 Kimya Laboratuvarı Görevlisi, 2 Kuyumculuk ve Takı Tasarım Teknikeri,2 Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Teknikeri, 5 Elektrik Teknikeri, 1 İnşaat Teknolojisi Teknikeri, 6 Matbaa İşçisi, 2 Tornacı, 1 Kontrol ve Enstrümantasyon Teknisyeni, 4 Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni, 2 Bilgisayar Destekli Tasarım - İmalat Elemanı (Cad - Cam), 2 Kuyumcu, 1 Bilgisayar Destekli Tasarım - İmalat Elemanı (Cad - Cam), 2 Kuyumcu- Altın ve Gümüş İşleme, 2 Ofset Baskı Operatörü, 7 Makine Bakım Onarım Teknisyeni/ Makine Bakım Onarımcısı, 3 Metal Teknolojisi Teknisyeni, 2 Elektronik Teknisyeni.

Başvurular Yeri ve Tarihi

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak 08.11.2021 – 12.11.2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Şahsen başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel İlanları Haberleri