Belediyeye büro işçisi alımları başladı! İşte başvuru şartları

İzmir Beydağ Belediyesi, Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden büro işçisi alımı ilanı verdi. Başvuru şartları resmen duyurulurken, ilanın merak edilen tüm ayrıntılarını sizler için bir araya getirdik.

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre İzmir Beydağ Belediyesi personel alımı gerçekleştiriyor. Büro işçisi pozisyonunda yapılacak olan alımlar bugün itibarıyla başlamış durumda.

03 Ekim 2022 tarihinde İzmir Beydağ Belediyesi personel istihdamı yapmak üzere yeni bir iş ilanı yayınladı. Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) belediye iş ilanları sayfasında yer alan resmi iş ilanına göre, İzmir Beydağ Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek üzere kadrolu “büro işçisi” alımı yapılacak.

Peki, İzmir Beydağ Belediyesi personel alımında aranılan şartlar nelerdir? Başvurular nereye ve nasıl yapılacak? Başvuru tarihleri nelerdir? İşte detaylar…

Belediye bünyesinde daimi pozisyonda görevlendirilmek üzere herhangi bir yaş şartı belirtmeksizin, bay bayan personel alımları yapılacağı duyuruldu. Belediye iş ilanına başvurular halen devam etmekte olup, 10 Ekim 2022 tarihi saat 17.00’a kadar da devam edecektir.

İŞKUR’da yayınlanan bu iş ilanına başvuruda bulunacak adayların ayrıca aşağıda belirtilen mesleki şartları taşıyor olmaları istenmektedir. Başvurular “Atatürk Mahallesi Arıtürk Sokak No:27 Beydağ/İzmir” açık adresine şahsen yapılması gerekmektedir.

Başvuru esnasında adaylardan istenilen başvuru için gerekli belgeler aşağıda liste halinde verilmiştir. Yukarıda belirtilen iş başvuru tarihinin tamamlanmasının ardından, başvurusu uygun görülen adaylar görüşmeye davet edileceklerdir.

İzmir Beydağ Belediyesi’nin yayınlamış olduğu resmi iş ilanına ilişkin diğer detaylar ve resmi iş ilanı içeriği aşağıda verilmiştir…

MÜRACAAT KOŞULLARI

İzmir Beydağ ilçe nüfusuna kayıtlı olmak

İzmir Beydağ sınırları içinde ikamet ediyor olmak

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik aylığı almaya hak kazanmamış olmak

İlgili Makaleler

Askerlik ile ilişkisi bulunmamak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

İlgili genel ve özel tüm mevzuat hükümlerinden kaynaklanacak bilgi ve becerileri ibraz etmek

Dilekçe,

Kimlik fotokopisi

İkametgâh belgesi

Nüfus kayıt örneği

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel İlanları Haberleri