BDDK 6.231 TL Maaşla Kamuya Personel Alımı Yapacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 153 personel alımı yapacaktır. Son başvuru tarihi 15 Kasım 2021

BDDK kendi bünyesinde istihdam etmek üzere kamuya memur alımı yapacak. Kurum başvuran adaylar arasından işe alınacak olan adayları belirlemek için sınav uygulaması yapacak. BDKK personel alımlarını; murakıp yardımcısı, iletişim uzman yardımcısı ve hukuk uzman yardımcısı olmak üzere 3 farklı unvanda alım yapacak.

Genel Başvuru Şartları

  1. KPSS sınavından 70 altı almamak,
  2. Öğrenim durumu şartlarını karşılamak,
  3. 35 yaşını doldurmamış olmak,
  4. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  5. TC vatandaşı olmak,
  6. Güvenlik arşiv soruşturmasında olumlu sonuçlandırılmak.

Başvuru Yeri ve Şekli

Başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularını 05-15 Kasım tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yapacaklardır. İlan belirtilen tarihler arasında aktif hale gelecektir.

Sınav Hakkında Bilgi

Giriş sınavının yazılı aşaması, Bankacılık Uzman Yardımcısı (Bankacılık, Bilişim ve Hukuk Alanları), BDDK Uzman Yardımcısı (İletişim Alanı) ve BDDK Uzman Yardımcısı kadroları için 4 Aralık 2021 Cumartesi günü, Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı kadrosu için ise 4-5 Aralık 2021 Cumartesi-Pazar günlerinde olmak üzere sabah ve öğleden sonra oturumları halinde İstanbul'da gerçekleşecek.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Personel İlanları Haberleri