Belediye Zabıta Memuru Alacak! KPSS'den 70 Almış Olmak Yeterli...

Van Özalp Belediyesi Belediye kendi bünyesinde istihdam etmek üzere zabıta memuru alımı yapacaktır. Zabıta Memuru başvuru şartları nelerdir? Zabıta memuru memuru başvuru belgeleri ve başvuru zamanı nedir? Haberimizin detayında...

Van Özalp Belediyesi Belediye Zabıta Yönetmeliği Hükümlerine göre KPSS P3 puan türünde en az 70 almış olmak şartıyla kendi bünyesine 2 zabıta memuru alımı yapacak. Sadece erkek adaylar başvuruda bulunabilecek.

Zabıta Memuru için Başvuru Şartları

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2) Kamu haklarından mahrum olmamak.

3) Yapılacak olan arşiv ve güvenlik soruşturmasında olumlu sonuçlanmak.

4) KPSS P3 puan türünde 70 almış olmak.

5) Askerlik ilişiğinin bulunmaması.

6) 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı ehliyete sahip olmak.

7) Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediye tarafından yapılacaktır.

8) En az 30 yaşında olmak.

9) Önceden çalışmış olduğu kurumlar tarafından herhangi disiplin suçu yüzünden çıkarılmamış olmak.

10) Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

11) Görevini yerine getirmesine engel sağlık sorunlarının olmaması.

Zabıta Memuru Başvuru Belgeleri

1) Başvuru formu

2) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

3) Diploma veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir),

4) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir),

5) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM'nin internet sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

6) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı,

7) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair yazılı beyanı,

8) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir),

9) Son altı ay içerisinde çekilmiş 5 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

Zabıta Memuru Başvuru Yeri, Şekli ve Zamanı

Başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularını 06.12.2021-10.12.2021 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Mahmudiye Mahallesi Atatürk Caddesi No: 29 Özalp/VAN Adresinde Bulunan, Belediyemiz Hizmet Binasının 2. Katında Yer Alan Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen yapılacak olup posta, e-posta vb. yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru yapan adayların boy ve kilo tespiti başvuru esnasında ölçülecektir.

Zabıta Memuru Sözlü\Uygulamalı Sınav

Başvuru yapan adaylar arasında ilan edilen kontenjan sayısının 5 katı kadar aday sözlü\uygulamalı sınava tabi tutulacaktır. 20.12.2021-21.12.2021 günleri ve tarihleri arasında Saat 09:00'da başlamak üzere, Sözlü Sınav için Özalp Belediyesi Ana Hizmet Binası Zemin Katı Meclis Toplantı Salonu'nun yer aldığı Mahmudiye Mahallesi Atatürk Caddesi No: 29 Özalp/VAN adresinde, Uygulamalı sınav için de; Mahmudiye Mahallesi Atatürk Caddesi No: 29 Özalp/VAN adresinde yapılacaktır.

Sözlü\Uygulamalı Sınav Konuları

Sözlü Sınav: Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Belediye Zabıta Yönetmeliği, Mahalli İdareler ile İlgili Temel Mevzuat konularını kapsar.

Uygulamalı Sınav: Uygulamalı sınav ise mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

KPSS-B İlanları Haberleri